1763 – Arte de cocina, Pasteleria, Vizcocheria y Conserveria, de Martinez Montiño

June 6, 2010 § Leave a comment

1763 – Arte de cocina, Pasteleria, Vizcocheria y Conserveria, de Martinez Montiño
EA·vritsetodeesCteoLciinbar,o cionmtitpuulaedstoo:por FranciscO’ Martinez Montiño.Cocinero Mayor del Rey nuestro Seiíor, y hallo, que está conforme a su original, por donde se mandó imprimir’, y no hay en él errata· de consideracion que apuntar: y por ser así verdad lo firmé en ‘Madrid a 20. de Mayo de 1623’

Ebook Pdf Format, 272 Pages , 97.2 Mo
 
 
 
 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading 1763 – Arte de cocina, Pasteleria, Vizcocheria y Conserveria, de Martinez Montiño at free Dawnload.

meta

%d bloggers like this: