Школа гастронома 2004 N°21

June 13, 2010 § Leave a comment

Школа гастронома 2004 N°21
“Школа гастронома” – журнал для тех, кто любит готовить. В каждом номере журнала – кулинарные рецепты с подробнейшим поэтапным описанием приготовления блюда. Каждый шаг на пути к кулинарному шедевру, будь то яичница-глазунья или замысловатый французский соус, иллюстрирован цветными фотографиями. Все рецепты подобраны так, чтобы входящие в них продукты могла позволить себе средняя российская семья.

Ebook Pdf Format, 65 Pages , 5.79 Mo
 
 
 
 
 
 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Школа гастронома 2004 N°21 at free Dawnload.

meta

%d bloggers like this: